Wat zijn de kosten om een BKR-codering te laten verwijderen?

Bij Addico streven we ernaar om transparantie te bieden en duidelijkheid te verschaffen over onze tarieven, zodat u vol vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen voor uw coderingsproblemen.

Tarief: €725
Ons tarief voor het verwijderen van één codering is vastgesteld op €725,00 voor het verwijderen van één codering. Deze kosten staan vast. Zo wordt u achteraf niet verrast met verhoogde kosten. Heeft u meerdere coderingen? Dan behandelen we deze ook tegen een gereduceerd tarief.

No Cure, No Pay Garantie
Bij Addico geloven we in resultaatgericht werken. Daarom hanteren wij een ‘No Cure, No Pay’-beleid. Dit betekent dat als we er niet in slagen om de beoogde codering volledig te verwijderen, u geen bemiddelingskosten hoeft te betalen. We zijn pas tevreden als u dat bent, en deze garantie weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van waarde aan onze klanten.

Indien er gunstige wijzigingen plaatsvinden in de BKR-registratie van de cliënt (bijvoorbeeld vervroegd, maar niet volledig verwijderd), zullen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen uiteraard lager zijn dan bij volledige verwijdering.

Opstartkosten
Wel brengen wij opstartkosten in rekening, dit dient van te voren betaald te worden en valt dus niet onder de term ‘No Cure, No Pay’. De kosten hiervoor zijn € 99,99 per registratie met een codering. Deze kosten worden aan het eind verrekent met het totaal bedrag.

Voorbeeld: Er is sprake van één codering dat verwijderd moet worden. De kosten hiervoor zijn € 725,00 inclusief de opstartkosten van € 99,99. Is de codering verwijderd, dan wordt er naast de opstartkosten die eerder betaald is nog enkel € 625,01 in rekening gebracht.

Hoe Werkt Het?

  1. Gratis Evaluatie: Nadat u een aanvraag heeft gedaan controleren wij of uw zaak haalbaar is. Mocht dit haalbaar zijn dan sturen wij u een offerte toe.
  2. Uitvoering van de Dienst: Na uw goedkeuring en betaling van de opstartkosten gaan we over tot het proces van het daadwerkelijk verwijderen van de coderingen. We zullen u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang.
  3. Resultaten en Facturering: Zodra de codering(en) met succes is verwijderd, ontvangt u van ons een bericht met daarin de bevestiging en tevens ook de factuur.

Bij Addico staan we voor eerlijkheid, professionaliteit en klanttevredenheid. Onze transparante kostenstructuur en ‘No Cure, No Pay’-garantie weerspiegelen deze waarden. Dus waar wacht u nog op? Vul vandaag nog vrijblijvend het aanvraagformulier in en laat ons u helpen uw financiële vrijheid te herstellen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen via info@addico.nl, bellen naar 085 303 7186, of ons bereiken via WhatsApp!